Foajeen

Les anmeldelser og nyheter fra noen av de siste kinofilmene.

Basert på H.C Andersens eventyr om den lille havfruen er Ariel er en ung havfrue som lengter etter å være der menneskene er, mot sin fars kong Tritons ønsker. Hva skjer når Ariel blir forelsket i et av menneskene, men fortsatt er en verden unna? Kanskje sjøheksa Ursula kan hjelpe?...
Richie Bravo er en avdanka popstjerne som må forholde seg til fortiden sin og familien han ikke har hatt noe kontakt med. Anmelder likte den ikke og syns den var for lang.
Matthias jobber på et slakteri i Tyskland, men nå er han hjemme på bygda. Anmelder mener at dette er en vond film som også er viktig.
Hva skjer når en kvinne som har levd for å bli beundret for utseendet sitt bikker 40?
En mors kjærlighet til sine barn kan være skiftende, og voldsom.
Det er ingen enkel oppgave når sjefen din er en udødelig vampyr med lang kappe som kan høre alle tankene dine hele tiden.
En kiste med et lik skal leveres til en begravelse sør i Frankrike og dette blir en biltur utenom det vanlige.
En gutt blir besatt av en demon og fader Amorth, vatikanets sjefseksorsist, blir gitt oppdraget av paven self. Demonen skal vise seg å være en gammel og slu fiende av Den katolske kirke, men fader Amorth er en erfaren eksorsi
65 featured
Det som følger er en fantasiløs film som hovedsakelig består av Adam Driver som plaffer løs på skogens dyreliv med sitt science fiction-gevær.
John Wick: Chapter 4 er en renspikka actionfilm der vi igjen får bli med den mildt sagt hissige leiemorderen mens han pløyer seg vei gjennom horder av tungt bevæpnede skurker.
En skrekkslagen mann står bundet til en påle og skriker gråtkvalt om nåde. Publikum stirrer i forventning. En ung gutt føres fram av politiet og gis en stor kniv. Gutten stikker mannen i magen. Blodet fosser. Gutten stikker inn kniven igjen, igjen og igjen. På tribunen sitter mannen trollbundet mens han ser seg selv dø.
Kvinnene i den isolerte, religiøse Mennonitt-sekten har over mange år blitt dopa ned og voldtatt. De har våknet med blodige lakener og smerter og fått forklart at det har vært demoner eller hysteria.
Max har blitt den første byharen til å bli valgt ut i mesterklassen for påskeharer. Han og vennene sine må finne sine magiske evner for å beskytte påsken. Men, så blir harens magiske gullegg svart og Max og vennene hans må redde påsken! Leo, lederen av de tøffe byharene rekrutterer...

Nyheter

Arkiv