62: Skeive filmer og serier

Happy Pride! Her i Filmmagasinet mener vi at alle kan elske alle, og den forbindelse kjører vi på med denne Pride-episoden hvor vi snakker om skeive filmer og serier, stereotypier og troper, samt hvordan LGBTQ+ representeres på skjermen.

I studio deler Bente Jørgensen, nyvalgt nestleder i Oslo Pride, Filmmagasinets Åshild Løvvig og Thor sine skeive favoritter. I løpet av episoden kommer vi med en hel del anbefalinger, i tillegg til å ta opp tidligere tiders sensur og sedlighetslover («the Hays code»), vi svinger innom Disneyfilmer, gamle klassikere og nyere skeive kjærlighesthistorier. samtidig som gjestene deler sin personliger erfaringer. (Bente Jørgensen opptrer som privatperson i episoden, ikke som direkte representant for Oslo Pride).

Gjester
Bente Jørgensen, Åshild Løvvig
Programledere
Thor Aaberg
Produsent
Thor Aaberg
Musikk
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk
Thor Aaberg
Podcastprodusent og skribent