61: Kamera, klipp og gamle filmskrøner

Nysgjerrig på filmbransjen og hva som foregår der? I denne episoden tar vi en prat med Frode Nesbø Nordås fra Oslo Met, førsteamanuensis innen Medier og kommunikasjon ved instituttet for journalistikk og mediefag. Vi snakker om film og filmbransjen i det vide og det brede!

Vi kommer inn på ting som: overgangen fra analog til digital filming, AI-film, 3D, filmutdanning. Vi snakker om bransjen før og nå, samt fyrer på med en og annen gammel skrøne fra filmproduksjoner Frode har vært med på.  Han kaster også lys over klippernes betydning når man lager film, en gruppe som sjeldent får oppmerksomhet for den viktige jobben de gjør. Enjoy

Gjest
Frode Nesbø Nordås
Produsent og programleder
Thor Aaberg
Musikk
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk
Thor Aaberg
Podcastprodusent og skribent