©SkyShowtime

Se de første bildene av filmlegenden Harvey Keitel i «The Tattooist of Auschwitz»

Denne uken fikk vi en første kikk på stjernene Harvey Keitel, Melanie Lynskey, Jonah Hauer-King, Anna Próchniak og Jonas Nay i den kommende SkyShowtime Original-serien The Tattooist of Auschwitz.

De seks episodene i serien er basert på den internasjonale bestselgeren The Tattooist of Auschwitz av Heather Morris og henter inspirasjon fra den sanne historien om Lali og Gita Sokolov, som møttes som fanger i Auschwitz-Birkenau konsentrasjonsleir under Holocaust.

Jonah Hauer-King som Lali Sokolov og Anna Próchniak som Gita Furman. (©SkyShowtime)

Bildene viser Oscar-nominerte Harvey Keitel som en eldre Lali Sokolov, Jonah Hauer-King som den unge Lali Sokolov, Anna Próchniak som Gita Furman, Melanie Lynskey som Heather Morris og Jonas Nay som Stefan Baretzki.

Serien blir kun vist på SkyShowtime fra juni 2024. Musikken til serien er komponert av den Oscar-vinnende filmkomponisten Hans Zimmer (Inception, Interstellar, Dune) og Kara Talve (Faraway Downs, Prehistoric Planet).

Harvey Keitel som Lali Sokolov. (©SkyShowtime)

The Tattooist of Auschwitz forteller historien om Lali (Jonah Hauer-King), en slovakisk jøde som i 1942 ble deportert til Auschwitz-Birkenau, konsentrasjonsleiren hvor over en million av jøder ble myrdet under Holocaust. Etter ankomst ble han utnevnt til en av tatovererne, med oppgave om å tatovere identifikasjonsnumre på medfangeres armer.

En dag møter han Gita (Anna Próchniak) mens han tatoverer hennes fangenummer på armen. Det er kjærlighet ved første blikk, og dermed begynner en modig, uforglemmelig og menneskelig historie. Under konstant vakthold fra den ustabile nazioffiseren Baretzki (Jonas Nay), blir Lali og Gita fast bestemt på å holde hverandre i live.

Jonah Hauer-King som Lali Sokolov på vei inn på toget til konsentrasjonsleieren Auschwitz. (©SkyShowtime)

Rundt 60 år senere møter Lali (Harvey Keitel) forfatteren Heather Morris (Melanie Lynskey). Som nylig enkemann forteller Lali sin historie. Ved å fortelle historien sin til Heather, står Lali, nå i 80-årene, overfor sin traumatiske fortid og minnene om å forelske seg på et av verdens mest gruesomme steder.

The Tattooist of Auschwitz er produsert av Claire Mundell gjennom sitt selskap Synchronicity Films i samarbeid med Sky Studios og regissert av Tali Shalom-Ezer.

Jonah Hauer-King som Lali Sokolov, her på vei gjennom den beryktede porten til Auschwitz den tyske skuespilleren Jonas Nay som Nazi-offiser Stefan Baretzki. (©SkyShowtime)