the batman robert pattinson 2022
Foto Warner Bros.

The Batman 2 med Robert Pattinson utsatt et helt år

Vi må vente litt lenger på oppfølgeren til The Batman av Matt Reeves. Warner Bros. har også nye datoer for andre kommende prosjekter med blant andre Leonardo DiCaprio.

The Batman (2022) introduserte et nytt og dystert Gotham skapt av Matt Reeves med Robert Pattinson som The Dark Knight. Filmen som fokuserer på de tidlige årene i Batmans detektiv karriere får sin egen oppfølger som tidligere ble annonsert med premieredato 3. oktober 2025.

Nå blir The Batman 2 utsatt et helt år, altså til 2. oktober 2026. Grunnen til utsettelsen er ikke kjent. Teknisk sett er det 364 dager, så vi kan jo trøste oss med det?

Det er ennå ikke klart hva oppfølgeren skal handle om. Alt vi vet er at Matt Reeves skal regissere med Robert Pattinson tilbake som Batman. I løpet av 2024 får vi spin-off-serien Penguin med Colin Farrell i full ugjenkjennelig forvandling igjen som Oswald Cobblepot.

Warner Bros. har også flyttet rundt på andre kommende filmer på kalenderen deres. Maggie Gyllenhaals Frankenstein-film The Bride med stjerner som Christian Bale og Penélope Cruz tar over den originale datoen til The Batman 2, altså 3. oktober 2025. I tillegg skal den nye gangsterfilmen Alto Nights av Barry Levinson med Robert De Niro blir utsatt fra 24. november 2024 til 21. mars 2025.

Paul Thomas Andersons nye stjernespekkede film med blant andre Leonardo DiCaprio, Sean Penn og Regina Hall er også lagt til i premierekalenderen med dato 8. august 2025.