The Recovery Channel

Hvordan har du det egentlig i dag? Denne episoden handler om den nye norske filmen «The Recovery Channel», som tar for seg det viktige temaet psykisk helse. Filmen blander det dokumentariske med det fiktive via en TV-kanal som kun tar for seg. og rapporterer om. nyheter knyttet til psykisk helse. TV-kanalen er fiktiv, men historiene vi presenteres for i filmen kommer fra virkeligheten. Det samme gjelder mange av menneskene vi får møte.

Med oss i studioet har vi regissør, manusforfatter og produsent Ellen Ugelstad, som forteller om mange ulike sider av filmen. Vi snakker om hvordan vi forholder oss til temaet psykisk helse i norske medier, om beltelegging, tvangsmedisinering og forskjellige behandlingsmetoder. The Recovery Channel oppfordrer til debatt og byr på en god del kritikk av systemet, samtdig som den belyser både lys og mørke sider av helse-Norge.

Gjest
Ellen Ugelstad
Produsent og programleder
Thor Aaberg
Musikk
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk
Thor Aaberg
Podcastprodusent og skribent