Søstre elsker evig

I denne epsioden snakker vi om den nye norske dokumentarfilmen «Søstre Elsker Evig», som forteller den fine, triste og rørende historen om søskenforholdet mellom Marin og Wilde. Søstrene har et særdeles tett og kjærlig forhold, men Marin har vært psykisk syk i mange år og ønsker ikke å leve mer. Storesøster Wilde gjør det hun kan for Marin, men prøver også å respektere ønskene hennes.

Filmen blander filmklipp søstrene har tatt opp sammen, med dokumentasjon av den emosjonelle prosessen Wilde går igjennom etter Marin har tatt sitt eget liv. Med oss i studio har vi Wilde Siem selv, og regissør Sigve Endresen. Sammen forteller de om hvordan denne personlige historien ble til film, prosessen rundt filmingen og viktige temaer som psykisk helse, selvmord og hvor viktig humor er i sorg.

Gjester
Wilde Siem og Sigve Endresen
Produsent og programleder
Thor Aaberg
Musikk
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk
Thor Aaberg


Podcastprodusent og skribent