Ny trailer til André Øvredals The Last Voyage of the Demeter

Filmen, regissert av André Øvredal, kjent for sitt arbeid på Trolljegeren og Scary Stories to Tell in the Dark, er beskrevet som «Alien-on-a-ship in 1897» og er basert på Bram Stokers klassiske roman Dracula.

Dette er blir andre Dracula-inspirerte filmen som blir utgitt i 2023, etter Renfield med Nicholas Hoult og Nicolas Cage. Filmen har gjennomgått flere manus-omskrivninger og produksjonsendringer, som har resultert i en endring i premieredato fra 27. januar 2023 til 11. august 2023.

Traileren for The Last Voyage of the Demeter gir et glimt av den uhyggelige historien som utspiller seg om bord på det ulykksalige skipet. Filmen er satt i 1897 og følger reisen til Demeter, et skip som frakter en mystisk last fra Transylvania til London. Etter hvert som mannskapet møter uforklarlige fenomener og grufulle dødsfall, blir det klart at en gammel ondskap er sluppet løs på skipet, og de må kjempe for sine liv mot en ond kraft ombord.

Traileren er fylt med spennende øyeblikk, uhyggelige visuelle effekter og heftige skuespillerprestasjoner fra en talentfull rollebesetning som inkluderer Liam Cunningham, David Dastmalchian og Aisling Franciosi, blant andre. Filmen trekker ut og spinner videre et kjent kapittel fra den ikoniske romanen Dracula av Bram Stoker som følger lasten med vampyren fra Tansylvania til London.

The Last Voyage of the Demeter har premiere 11. august 2023. Men her er den rykende ferske traileren!

Skribent