©HBO

True Detective: Night Country

Idet den lange vinternatten senker seg i Ennis, Alaska, blir åtte menn som jobber på den arktiske forskningsstasjonen Tsalal borte. Mennene er sporløst forsvunnet, og for å løse saken må etterforskerne Liz Danvers (Foster) og Evangeline Navarro (Reis) dykke ned i mørket og grave i de hjemsøkte hemmelighetene som ligger begravet dypt under den evige isen.

Rollebesetningen i True Detective: Night Country består av Foster, Reis, Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe, Joel D. Montgrand, Christopher Eccleston og John Hawkes. Issa López er seriens showrunner, manusforfatter, og har regissert alle episodene.  

Issa López og Jodie Foster er seriens executive produsenter, i tillegg til Barry Jenkins, Adele Romanski og Mark Ceryak fra PASTEL; Mari Jo Winkler; Chris Mundy; Alan Page Arriaga; Steve Golin; Richard Brown; Woody Harrelson; Matthew McConaughey; Cary Joji Fukunaga og Nic Pizzolatto. Prinsesse Daazhraii Johnson, Cathy Tagnak Rexford og Sam Breckman er seriens produsenter. 

 True Detective: Night Country kommer på HBO Max. 

Skribent