Surrealistiske Poor Things kan snart strømmes på Disney+

Oscar-nominerte Poor Things av Yorgos Lanthimos er klar for å innta stua.

Så langt har kritikerroste Poor Things fått mye oppmerksomhet med sin absurde og surrealistiske historie om Bella Baxter, spilt fenomenalt av Emma Stone.

Den Frankenstein-inspirerte historien av Alasdair Gray tar sted i viktorianske London med underlige og futuristiske oppfinnelser. En av de er Bella Baxter, en baby hjerne plantet i en voksen kropp, som utforsker verdenen gjennom gleder, sorg, grusomheter og… vel. Mye annet. Se anmeldelsen til Thor her!

Boka er skrevet for skjermen av Tony McNamara, som tidligere har skrevet Lanthimos-filmen The Favourite og den nylig kansellerte HBO Max-serien The Great.

Nå er det bekreftet at Poor Things kan strømmes på Disney+ fra 14. mars. Så du kan strømme denne rare filmen til Yorgos Lanthimos i stua. Helst uten familien.

Strømmetjenesten sender også Oscar 2024 direkte klokken 23:30 søndag 10. mars, og utover natta mandag 11. mars.

Poor Things har tjent mange nominasjoner og vunnet en del gjennom prisutdelingssesongen. Spesielt Emma Stone som har tatt hjem flere priser for beste kvinnelig skuespiller, blant annet på BAFTA og Golden Globes. Oscar 2024 er rett rundt hjørnet og filmen stiller opp med totalt 11 nominasjoner. Det blir spennende å se hvem som vinner!

Les også: Full oversikt over Oscar 2024-nominasjonene