©Prime Video

Ny Fallout-trailer viser at serien har humor og grusomheter som spillene

Prime Video har endelig delt traileren for den etterlengtede Fallout-serien basert på spillfranchisen med sammen navn.

Den offisielle traileren for Fallout gir oss mer håp for en god adapsjon av de populære dystopiske sandkassespillene fra Bethesda. Dette er et enormt univers å basere en TV-serie på med en særegen stil som er viktig å fange. Fans har vært nysgjerrige på hvordan det vil se ut i live-action.

Traileren åpner med Lucy (Ella Purnell), en Vault Dweller som forlater Vault 33 og starter en oppdagelsesreise ute i den farefulle post-apokalyptiske ødemarken i Los Angeles. Hun møter på mange grusomheter og obskure vesener som har rammet verdenen to århundrer etter atomkrigen. Vi møter også blant andre Aaron Moten som Maximus, Walton Goggins som The Ghoul og Michael Emerson som Wilzig.

Fallout-universet er ikke bare fylt opp med skumle skapninger og mennesker som kjemper for overlevelse. Det er også en unik retrofuturistisk stil med humor og klønete karakterer som er en del av sjarmen med å vandre rundt i det åpne landskapet. Minus flere timer med looting og bygging selvfølgelig. Traileren gir et hint om at serieskaperne har hatt dette i tankene.

I slutten av traileren deler Prime Video at alle åtte episodene av Fallout sesong 1 har premiere 11. april, én dag før original premieredato.

Serieskaperne Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) og Graham Wagner (Silicon Valley) har fått med seg teamet bak Westworld, inkludert Jonathan Nolan som også skal regissere noen av episodene.

Rollebesetningen inkluderer Moises Arias, Johnny Pemberton, Kyle MacLachlan.

Fallout prime video plakat
Offisiell plakat for Fallout-serien (Prime Video)