Filmer og serier på Netflix i 2024: Squid Game s2, Bridgerton s3, Cameron Diaz comeback og mye mer

Netflix avslører planene sine for 2024 med nye filmer, serier og spill.

Hvert år kommer det lange lister med filmer og serier fra streamingtjenestene, og denne gangen er det Netflix sin tur.

2024-planen inneholder blant annet nye interessante serier som 3 Body Problem og Avatar: The Last Airbender, returnerende serier som Squid Game og Bridgerton, og filmer med Adam Sandler, Cameron Diaz, Samuel L. Jackson, Regina King, Eddie Murphy og mange flere talenter.

I tillegg er det visst en storsatsning på spill!

Det er alltid utfordrende å holde en oversikt over hva som kommer på Netflix, så vi har plukket ut noen av høydepunktene de kom med forrige uke.

Seriene som kommer på Netflix i 2024

Avatar: The Last Airbender – Premiere 22. februar

Live-action-gjenskapingen av Avatar: The Last Airbender har vært kjent en stund, men er den serien mange holder øynene sine på. Med tanke på hvor populær tegneserien er, og hvordan fansen har blitt knust av en viss live-action-adapsjon tidligere, er det mange som krysser fingrene for Netflix sitt forsøk på franchisen.

Sjanger: Action/fantasy

Formula 1: Drive to Survive sesong 6 – Premiere 23. februar

Vi er jo allerede kjent med prosessen her! Formula 1: Drive to Survive sesong 6 tar oss med bak kulissene igjen og viser blod, svette og tårer for 2023 FIA Formula One World Championship.

Sjanger: Dokumentar

3 Body Problem – Premiere 21. mars

Skaperne av Game of Thrones, David Benioff og D.B. Weiss er tilbake med ny adapsjon av en kjent bokserie, 3 Body Problem. Noen vil nok heve bryna med tanke på hvordan GOT avsluttet, men ikke glem at serieskaperne lagde noe veldig bra frem til det ikke var noen bøker å gå etter!

Den episke science fiction-historien følger en gruppe forskere og en detektiv som må konfrontere menneskehetens største trussel etter en kritisk hendelse i Kina på 1960-tallet skapte ringvirkninger for universet.

Sjanger: Fantasy/Science Fiction

Young Royals sesong 3 – Premiere 11. mars (ep 1-5) og 18. mars (siste episode/serieavslutning)

Det populære svenske ungdomsdramaet Young Royals er på sin aller siste sesong. Nå må prins Wilhelm møte konsekvensene etter hendelsene i siste episode av sesong 2, og kjempe for hans og Simons kjærlighet.

Bridgerton sesong 3 – Premiere 16. mai (del 1) og 13. juni (del 2)

Periodedrama-suksessen Bridgerton er tilbake og denne gangen skal handlingen følge Penelope Featherington (Nicola Coughlan) som legger sitt langvarige crush for Colin Bridgerton på hylla etter hendelsene i forrige sesong. Nå har hun bestemt seg for å finne en ektemann som vil akseptere hennes selvstendighet, men møter på utfordringer når Colin returnerer fra reisen sin.

Sjanger: Drama

A Man in Full – Premiere vår 2024

Regina King har vist sitt regi-talent i en rekke serier og hennes Oscar-nominerte film One Night in Miami…

I miniserien A Man in Full møter vi Atlanta-eiendomsmogulen Charlie Croker (Jeff Daniels) som er i ferd med å gå konkurs og går i kamp mot politikere og forretningsfolk som prøver å tjene på fallet hans.

Sjanger: Drama

Arcane sesong 2 – Premiere november 2024

Netflix satser mer og mer på animasjon, og etter deres suksess med første sesong av Arcane: League of Legends, er gjengen tilbake for mer action i andre sesong.

Sjanger: Animasjon/Action

Cobra Kai sesong 6 – Premiere i 2024

30 år etter hendelsene i Karate Kid fortsetter konflikten mellom Daniel LaRusso (Ralph Macchio) og Johnny Lawrence (William Zebka). Vi får se om de endelig løser det i sjette og siste sesong av Cobra Kai.

Sjanger: Action/komedie

Squid Game sesong 2 – Premiere i 2024

Etter braksuksessen med Squid Game i 2021 har fansen sulta etter mere kaotiske og livstruende spill. Sesong 1 hadde en ambisiøs avslutning som fikk seere til å klø seg på hodet. Nå er vi spente på å se hva slags nye utfordringer Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) vil møte på i sesong 2.

I tillegg har vi fått en liten teaser som du kan se på bunnen av saken!

Sjanger: Thriller/action

Emily in Paris sesong 4 – Premiere i 2024

Guilty pleasure-serien Emily in Paris er klar for fjerde runde. Og om vi har skjønt det riktig, skal ikke Emily (Lily Collins) bare henge i Paris, men tar seg også en tur til Roma!

Sjanger: Drama/komedie

Flere spennende serier som kommer på Netflix i 2024:

 • American Primeval
 • Black Doves
 • Bodkin
 • Élite sesong 8 (siste sesong)
 • Heartstopper sesong 3
 • Jurassic World: Chaos Theory
 • LaLiga 24
 • No Good Deed
 • One Hundrd Years of Solitude
 • Outer Banks sesong 4
 • Ripley – Premiere 4. april
 • Sweet Tooth sesong 2
 • Terminator: The Anime Series
 • That ’90s Show sesong 2  – Premiere i sommer
 • The Diplomat sesong 2
 • The Empress sesong 2
 • The Night Agens sesong 2
 • The Umbrella Academy sesong 4 (siste sesong)
 • The Upshaws Del 5 – Premiere 18. april
 • Vikings: Valhalla sesong 3

Filmene som kommer på Netflix i 2024

Allerede i 2024 serverte Netflix et nydelig flykrasj drama basert på sann historie med Snøsamfunnet som har mottatt to Oscar-nominasjoner i år. Les anmeldelsen til Thor her.

Det ser også ut som at den norske dokumentaren Ibelin som er på kinopremiere 14. februar vil etter hvert finne seg frem til Netflix.

Men hva mer har streameren å by på i år?

Spaceman – Premiere 1. mars

Adam Sandler skal til verdensrommet i science fiction-filmen Spaceman. En sjanger han sjeldent har utforsket. Her får vi også en spennende rollebesetning med Paul Dano og Carey Mulligan som serverer stemmene sine til Hanuš og Lenka. Filmen er regissert av Johan Renck og er basert på boka Spaceman of Bohemia.

Sjanger: Science fiction/drama

Damsel – Premiere 8. mars

Elodie (Millie Bobby Brown) skal gifte seg med en kjekk prins, men finner hun ut at den kongelige familien har andre planer for henne. De skal nemlig ofre henne for å betale tilbake en eldgammel gjeld. Minner nesten litt om splatteren Ready or Not! Men her må hun kjempe for overlevelse når hun blir satt i en hule med en ildsprutende drage.

Sjanger: Action/fantasi

Shirley – Premiere 22. mars

Det blir et sterkt år for Regina King. Ikke bare skal hun regissere sin egen miniserie, men hun skal også spille det politiske ikonet Shirley Chisholm i denne biografien om første svarte kvinne valgt inn i den amerikanske Kongressen. Regissert av John Ridley.

Sjanger: Docudrama/biopic

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver – Premiere 19. april

Reisen til Kora og hennes nye ensemble fortsetter i Zack Snyders episke rom-eventyr. De er nødt til å ofre alt for å forsvare folket i den fredfulle landsbyen Veldt, hjemmet til de som har mistet alt under kampen mot the Motherworld.

Sjanger: Fantasy/action

Beverly Hills Cop: Axel F – Premiere i 2024

Den velkjente Beverly Hills-detektiven Axel Foley (Eddie Murphy) møter på nye trusler og konspirasjoner. Nå teamer han seg opp med dattera (Taylour Paige), gamle kamerater Billy Rosewood (Judge Reinhold) og John Taggart (John Ashton), og en helt ny partner spilt av Joseph Gordon-Levitt.

Sjanger: Komedie/action

Atlas – Premiere i 2024

Jennifer Lopez spiller i denne science-fiction-historien regissert av Brad Peyton (Rampage) sentrert rundt (det veldig aktuelle temaet) kampen mot kunstig intelligens. Menneskehetens fremtid står på spill når Atlas Shephard har fått i oppdrag å jakte etter en frafallen robot hun har en mystisk fortid med.

Oscar-nominerte Sterling K. Brown er i rollebesetningen, inkludert Simu Liu, Mark Strong og Lana Parilla.

Sjanger: Action/science fiction

The Piano Lesson – Premiere i 2024

John David Washington og Samuel L. Jackson møtes i dramaet The Piano Lesson satt i Pittsburgh i 1936. Filmen vil ta for seg Den store depresjonen, famili, arv og musikk.

Rollebesetningen inkluderer også Ray Fisher, Danielle Deadwyler og Corey Hawkins.

Sjanger: Drama/musikk

Back in Action – Premiere i 2024

Back in Action har både korrekt tittel og handling, fordi Cameron Diaz er bokstavelig talt tilbake fra pensjonering i denne actionkomedien med Jamie Foxx. Filmen, regissert av Seth Gordon (Identity Thief), handler om Emily (Diaz) som havner i spion-bråk etter 6 år med pensjonering fra CIA. Andrew Scott, Glenn Close og Kyle Chandler også blant de som er med.

Sjanger: Action/komedie

A Family Affair – Premiere i 2024

I denne romantiske komedien blir konsekvenser rundt sex, kjærlighet og identitet satt i gang mellom en ung kvinne (Joey King), moren hennes (Nicole Kidman) og sjefen hennes (Zac Efron). Regissert av Richard LaGravenese.

Sjanger: Komedie/romantikk

Flere spennende filmer som kommer på Netflix i 2024:

 • Trigger Warning – Sommer 2024
 • Our Little Secret
 • Scoop
 • Six Triple Eight
 • Spellbound
 • The Deliverance
 • The Imaginary
 • The Tearsmith
 • Time Cut
 • Woman of the Hour
 • Carry-On
 • Senna

Se de store høydepunktene med filmer, serier og spill som kommer på Netflix i 2024: