Se Noel Fielding i hysteriske «The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin»

Apple TV+ serverer et festmåltid av skrudd britisk humor med The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin, som har premiere 1. mars. Denne sprudlende komedien lover skarpe latterkuler og en dæsj med skurkestreker, med de to første episodene tilgjengelige fra start, og nye episoder ukentlig til 29. mars.

Noel Fielding, kjent fra The Mighty Boosh og British Bake-off, leder an som 1700-tallets mest skrullete antihelt, Dick Turpin. Med sitt blendende showmanship og legendariske hår, må Turpin utmanøvrere den korrupte dommeren Thief Taker Jonathan Wilde, spilt med britisk bravur av Hugh Bonneville. Serien byr på en skråblikk på den historiske veirøveren. Forventer du historisk korrekthet, bør du kanskje finne noe annet å se på!

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin er er skapt av Claire Downes, Ian Jarvis og Stuart Lane, med et stjernespekket forfatterteam bak spakene. Regien er i hendene på Ben Palmer og George Kane, kjent for henholdsvis The Inbetweeners og Timewasters.

Så spenn på deg din mest overdådige parykk (vi vet du har flere i skapet!) og gjør deg klar.

Her er traileren: