©Netflix

«3 Body Problem»: Se den ferske traileren til Netflix’ kommende science fiction-serie

Netflix avduket nylig hovedtraileren for 3 Body Problem under CES i Las Vegas. Serien, som har premiere den 21. mars 2024, er basert på den kritikerroste romanen The Three-Body Problem. Skaperne David Benioff, D.B. Weiss og Alexander Woo, tidligere involvert i Game of Thrones, har utviklet denne sjangerkryssende mysterieserien.

Serien 3 Body Problem fokuserer på en ung kvinnes avgjørende valg i Kina på 1960-tallet, og konsekvensene dette har i en fremtid hvor naturlovene begynner å endre seg på uforklarlige måter. En gruppe forskere, ledsaget av en utradisjonell detektiv, møter en trussel mot menneskehetens eksistens. I hovedrollene finner vi Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong og Jonathan Pryce.

Benioff, Weiss og Woo fungerer som medskapere, executive produsenter og manusforfattere. Blant de øvrige executive produsentene finner vi Bernadette Caulfield, kjent fra Game of Thrones og The X-Files, samt Rian Johnson, Ram Bergman og Nena Rodrigue fra T-Street. Andre nøkkelpersoner involvert er den avdøde Lin Qi, Zhao Jilong fra The Three-Body Universe, samt Brad Pitt, Jeremy Kleiner, Dede Gardner fra Plan B Entertainment, og Rosamund Pike og Robie Uniacke fra Primitive Streak. Regissører for serien inkluderer Derek Tsang, Andrew Stanton, Jeremy Podeswa og Minkie Spiro.

3 Body Problem representerer en betydelig satsing fra Netflix, med en omfattende og variert rollebesetning samt et erfarent produksjonsteam.

Skribent