©Warner Bros. Pictures

Timothée Chalamet i ny og episk Dune: Part 2 trailer

Timothée Chalamet, kjent for sin levende fremstilling i Wonka, er klar for en mer alvorstung rolle i Dune: Part Two, som har norsk premiere 28. februar. En fersk trailer for Denis Villeneuves andre filmatisering av Frank Herberts sci-fi-klassiker er nå tilgjengelig online.

I traileren gjenforenes vi med Chalamets karakter, Paul Atreides, og Rebecca Fergusons Lady Jessica, i ørkenen sammen med Zendayas Chani og det innfødte Fremen-folket. Krigen ulmer, og Paul er fremdeles drevet av sinne over mordet på sin far, Duke Leto Atreides, spilt av Oscar Isaac. Samtidig står han overfor nye krydderfylte visjoner som antyder en skjebne han helst vil unngå, i en parallell til Doctor Stranges forutsigelser i Endgame.

Den nye traileren introduserer også Austin Butlers rolle som den psykotiske Feyd-Rautha, en Harkonnen-kriger og en av de største truslene mot Paul og hans allierte. Vi får også se Florence Pugh som Prinsesse Irulan og Christopher Walken i rollen som Keiser Shaddam IV. Josh Brolins Gurney Halleck er også tilbake for å bistå Paul i kampen mot hans fiender.

Med Dune: Part Two ser det ut til at Villeneuve forbereder en episk kamp. Etter å ha lagt grunnlaget i den første filmen, er det nå duket for en episk og storslått fortsettelse.

Se traileren her: