©Netflix

Bridgerton er tilbake i 2024

Se en ny video fra serien her.

Netflix og Shondaland overrasket fansen i dag med kunngjøringen av at Bridgerton kommer tilbake for en tredje sesong i 2024, delt inn i to deler. Sesongen, som lanseres 16. mai 2024, etterfulgt av en andre del den 13. juni, lover fortsatt overdådighet og romantiske intriger.

Denne sesongen fokuserer på utviklingen av forholdet mellom Penelope Featherington (Nicola Coughlan) og Colin Bridgerton (Luke Newton), kjærlighetsinteresser som har fått stor oppmerksomhet blant fansen, kjent som #Polin.

I forbindelse med denne kunngjøringen lanserte også Netflix og Shondaland en teaser-video med voiceover av Lady Whistledown. Denne videoen blander fan-tweets og kommentarer fra ulike sosiale medieplattformer, og avslører seriens returdato, noe som har skapt stor begeistring blant seerne.

Den kommende sesongen av Bridgerton, under ledelse av showrunner Jess Brownell, lover å bygge videre på seriens suksess. Den nye sesongen vil utforske Penelope Featheringtons vekst og hennes forsøk på å finne en ektemann, samtidig som hun balanserer sitt hemmelige liv som Lady Whistledown. Konflikten øker når Colin Bridgerton, spilt av Luke Newton, returnerer fra ferie, fast bestemt på å vinne tilbake Penelopes gunst.

Serien, som er filmet i London, fortsetter å imponere med sin stjernespekkede rollebesetning, inkludert Claudia Jessie, Luke Thompson, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh, og mange flere, samt Julie Andrews som den allvitende Lady Whistledown.

Med kun åtte episoder, ser denne sesongen ut til å konsentrere seg om dybden i karakterene og deres interaksjoner, noe som garantert vil holde seerne på kanten av setet. Fansen kan forberede seg på en sesong fylt med romantikk, drama, og selvfølgelig, den elegante atmosfæren Bridgerton er kjent for.

Skribent