There’s Something in the Barn

Mørket har senket seg, snøen har kommet og juletiden puster oss i nakken! Derfor er det eneste riktige å ta en prat med gutta bak årets store julehorrorkomedie – There’s Something in The Barn. Regissør Magnus Martens og manusforfatter Aleksander Kirkwood Brown forteller om historien bak fjøsnisse-skrekkfilmen, om castingen og inspirasjonen fra 80- tallets monsterfilmer.

Vi kommer også inn på spesialeffekter, hvordan det er å jobbe med sjangerblanding og samarbeidet med ensemblet av norske og amerikanske skuespillere. Episoden er tatt opp over Zoom, og selv om lyden er deretter nekter vi å sitte igjen med nisseskjegget i postkassa for det.

Gjester:
Magnus Martens og Aleksander Kirkwood Brown
Programleder:
Thor Aaberg
Produsent:
Thor Aaberg
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Lilla Lyd

Podcastprodusent og skribent