©SkyShowtime

Se traileren til Lawmen: Bass Reeves

I dag har SkyShowtime avslørt at den høyt etterlengtede serien Lawmen: Bass Reeves legges
eksklusivt ut for strømming på tjenesten fra 18. desember. Nye episoder legges ut hver mandag.

Oscar-nominerte Taylor Sheridan har de siste årene markert som Hollywoods nye gullgutt, med svært populære serier som 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Special Ops: Lioness, Tulsa King og ikke minst Yellowstone – en av verdens mest populære serier og globale franchiser.

Den suksessrike serieskaperen og filmskaperen hviler ikke på laubærene, og nå er han klar med den nye antologiserien Lawmen: Bass Reeves, basert på den sanne historien om lovens mann med samme navn i ville vesten. 

I antologiserien møter vi produsent og Emmy-nominerte David Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, æres-Oscar-mottaker Donald Sutherland og Emmy-
nominerte Dennis Quaid i hovedrollene.

Den forteller den ukjente historien om den mest legendariske sheriffen i det gamle vesten. Lawman: Bass Reeves følger reisen til Reeves (Oyelowo) fra en tilværelse som slave til å bli den første svarte sheriffen vest for Mississippi. Til tross for at han arresterte over 3000 forbrytere i løpet av sin karriere, tynget sheriffstjernen ham, og han slet med den moralske og spirituelle prisen hans kjære familie måtte betale. Lawmen: Bass Reeves er en helt ny, frittstående antologiserie som også følger andre ikoniske sheriffer og skurker som har satt sitt preg på historien. 

Den tilbakevendende rollebesetningen består av Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Grantham Coleman, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley og Bill Dawes. Shea Whigham og Garrett Hedlund har gjesteroller. 

Serien er laget for TV av produsent og serieskaper Chad Feehan. Lawman: Bass Reeves er også produsert av Oscar-nominerte Taylor Sheridan, David Oyelowo, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari og David Hutkin.

Se traileren her: