Iben, Eirik og Lars er LOL

Denne gangen er skuespiller og barnebokforfatter Iben Akerlie og regissør Eirik Sæter Stordahl på besøk for å snakke om sin kinoaktuelle nye film Lars er Lol.

Filmen er basert på Ibens bestselgende bok med samme navn, og vi får høre om Iben og Eiriks arbeid med å adaptere boka og skrive manus til filmen sammen. Vi diskuterer også filmingsprosessen, skuespillerne, plottet i filmen og temaet mobbing.  Sammen har de klart å lage en emosjonelt hardtslående og fin film, både store og små vil ha godt av å se.  Man skal ikke se helt bort ifra at en viss programleder gråt en hel del da han så den.

Gjester:
Iben Akerlie og Eirik Sæter Stordahl
Programleder:
Thor Aaberg
Produsenter:
Thor Aaberg, Lilla Lyd
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Film & Foto:
Thomas Jonathan Cassidy
Lyd og teknikk:
Lilla Lyd

Podcastprodusent og skribent