Ny trailer: Kodenavn: Annika

Se Kodenavn: Annika på SkyShowtime fra 30. september. 

SkyShowtime har lansert den offisielle traileren til sin nye originalserie Kodenavn: Annika – en spennende vri på nordisk noir-sjangeren. Serien blir eksklusivt tilgjengelig på SkyShowtime i Norge fra lørdag 30. september. Første episode blir tilgjengelig for strømming på premieredagen, og nye episoder legges ut ukentlig. 

Thrillerserien i seks episoder, skapt av Mia Ylönen og Aleksi Bardy, tar deg med inn i kunstsvindelens skjulte verden og utforsker det å ha en dobbel identitet. Kodenavn: Annika har Sannah Nedergård (Yellow Sulphur Sky) i hovedrollen som den finske kunstsvindel-etterforskeren Emma/Annika. Dette er Nedergårds første hovedrolle i en internasjonal krimdramaserie.  

SkyShowtime Original-serien har også Ardalan Esmaili (Snabba Cash) i rollen som Rasmus Ståhlgren, Eva Melander (Grensen) som Rina Olander og Helena Bergström (Änglagård) som Agatha Torstensson, i tillegg til Pekka Strang (Tom of Finland) som Raimo Korpi, Miro Lopperi (Aikuiset) som Sampo Raivio, Clarisse Lhoni-Botte (Rolling to You) som Béatrice Joly og Charles Martins (Emily in Paris) som Denver Carpentier. Serien er regissert av AJ Annila (Peacemaker), en av Finlands fremste regissører. 

I denne krimdramaserien er den finske etterforskeren Emma Haka fortsatt under opplæring som undercover-agent da hun blir sendt på oppdrag inn i Stockholms korrupte verden av kunsthandel. Hun påtar seg det ville og fyrige aliaset Annika Stormare. Idet etterforskningen tar Emma dypere inn i underverdenen, begynner grensene å bli utydelige mellom henne og Annika – som en gang var i live og etterlot seg et intrikat nett av mysterier.  

Se traileren her:

Podcastprodusent og skribent