©Prime Video

Se Teaser Traileren til Gen V

En ny spinoff-serie fra The Boys.

 Prime Video har sluppet teaseren til den offisielle traileren for den mye omtalte serien Gen V. Serien kickstarter premieren på Prime Video med å slippe tre episoder i over 240 land fredag 29. september, etterfulgt av ukentlige episoder frem mot sesongfinalen fredag 3. november. 

Den offisielle teaseren gir publikum et innblikk i Godolkin University, USAs eneste universitet for unge superhelter. Serien utforsker opplæringen av den første generasjonen superhelter som får vite om Compound V, og at kreftene deres ble sprøytet inn i dem, i stedet for å være gitt av Gud. De unge og konkurransedyktige heltene tester sine fysiske og moralske grenser, og konkurrerer om universitetets ettertraktede førsteplass. De oppdager raskt at ambisjoner medfører ofre, og forskjellen mellom rett og galt er ikke så klar som de en gang trodde. Når universitetets mørke hemmeligheter blir avslørt, må studentene forstå hva slags helter de ønsker å bli.

Hovedrollene spilles av stjerner som Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh og Asa Germann. Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas og Marco Pigossi dukker nok en gang opp på skjermen. Gen V byr også på gjestestjernene Clancy Brown og Jason Ritter, samt opptredener fra Jessie T. Usher, Colby Minifie og P.J. Byrne.

Michele Fazekas og Tara Butters er seriens showrunnere og utøvende produsenter. Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Nelson Cragg, Zak Schwartz, Erica Rosbe og Michaela Starr er også utøvende produsenter for spinoff-serien. Brant Engelstein, Sarah Carbeiner, Lisa Kussner, Gabriel Garcia, Aisha Porter-Christine, Judalina Neira og Loreli Alanís er medprodusenter. Serien er produsert av Sony Pictures Television Studios og Amazon Studios, i samarbeid med Kripke Enterprises, Point Grey Pictures og Original Film.

Se teaser-traileren her:

Podcastprodusent og skribent