Ahsoka Tano (Rosario Dawson) in Lucasfilm's AHSOKA, exclusively on Disney+. ©2022 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Star Wars: Ahsoka har fått premieredato

I dag kunngjorde Disney at den kommende premieredatoen for Star Wars: Ahsoka fra Lucasfilm er 23. august. For å feire serien, vil Disney+ lansere en TV-promo som blir vist under NBAs sluttspill, i tillegg til å dele tre bilder fra serien.

Handlingen i Star Wars: Ahsoka finner sted etter Imperiets fall og følger den tidligere jediridderen Ahsoka Tano i hennes jakt på voksende trussel mot Galaksen.

I hovedrollen i Star Wars: Ahsoka finner vi Rosario Dawson, samt Natasha Liu Bordizzo som Sabine Wren, Mary Elizabeth Winstead som Hera Syndulla, Ray Stevenson som Baylan Skoll, Ivanna Sakhno som Shin Hati, Diana Lee Inosanto som Morgan Elsbeth, David Tennant som Huyang, Lars Mikkelsen som Grand Admiral Thrawn og Eman Esfandi som Ezra Bridger.

Serien er skrevet av Dave Filoni, som også er utøvende produsent sammen med Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson og Carrie Beck. Karen Gilchrist er den andre utøvende produsenten for serien.