Ray Stevenson er død

Ray Stevenson var en britisk film- og TV-skuespiller som gjorde seg bemerket gjennom en rekke produksjoner. Han ble anerkjent for sin rolle som Titus Pullo i TV-serien Rome, som ble produsert av HBO og BBC, og har nylig blitt sett i titler som Das Boot (2022) og RRR (2022). Stevenson var også med i flere Star Wars animasjonsserier, og blir å se i den kommende live-action Star Wars-serien Ahsoka.

Blant Stevensons mest kjente filmroller var Frank Castle/Punisher i Punisher: War Zone fra 2008. Han hadde også en rolle som Volstagg i filmene Thor fra 2011, Thor: The Dark World (2013) og Thor: Ragnarok (2017).

Gjennom filmene Some Kind of Life (1995), The Theory of Flight (1998) og G:MT Greenwich Mean Time (1999) etablerte Stevenson seg internasjonalt. Spesielt bidro hans rolle som ridderen Dagonet i filmen Kong Arthur fra 2004 til å styrke hans karriere.

Ray Stevenson etterlot seg et betydelig inntrykk i film- og TV-bransjen gjennom sine mange prestasjoner på både storskjermen og TV-skjermen. Med en imponerende filmografi og minneverdige roller vil han bli husket som en talentfull skuespiller som beriket underholdningsverdenen.

Han ble 58 år gammel.

Skribent