Se den nye traileren til Oppenheimer

Den kommende filmen Oppenheimer tar oss med på en reise gjennom livet til den amerikanske forskeren J. Robert Oppenheimer og hans avgjørende rolle i utviklingen av atombomben.

Regissert av den anerkjente filmskaperen Christopher Nolan, byr filmen på en stjernespekket rollebesetning. Cillian Murphy inntar hovedrollen som Oppenheimer, og vi får i tillegg en helt vill rollesbesetning bestående av blant annet Florence Pugh, Matt Damon, Kenneth Branagh, Robert Downey Jr., Emily Blunt, Gary Oldman, Jack Quaid og den norske skuespilleren Trond Fausa Aurvåg.

Traileren gir oss et forsmak på den intense atmosfæren som vil prege filmen, og avslører de visuelle elementene som kjennetegner Nolans verk. Med sin unike evne til å utforske det visuelle, er det ingen tvil om at denne filmen vil være et imponerende syn på kinolerretet.

Oppenheimer er planlagt å ha kinopremiere den 21. juli 2023. Filmen er laget i IMAX-formatet og med Nolans kunstneriske stil og regi er det en selvfølge å oppleve denne filmen på det største lerretet du kan finne.

Christopher Nolan er kjent for sin unike evne til å fortelle komplekse historier, og med Oppenheimer tar han tak i en historisk begivenhet for å utforske de etiske spørsmålene rundt utviklingen av atombomben. Filmen har allerede skapt stor interesse over hele verden på grunn av sitt relevante tema og dets forbindelse til dagens situasjon i verden.

Her er den etterlengtede traileren som gir oss et innblikk i hva vi kan forvente oss fra denne episke filmen: