Se traileren til The Meg 2: The Trench

Den 9. mai 2023 ble den nye traileren til The Meg 2: The Trench lansert, og den har allerede fått mye oppmerksomhet blant actionfans. Oppfølgeren til den populære filmen The Meg fra 2018 ser ut til å ta publikum med på en spennende, actionfylt og ikke minst over-the-top reise under vann.

Regissøren Ben Wheatley og resten av mannskapet har virkelig slått på stortromma i den første traileren for filmen. Selv om mange har gitt uttrykk for at traileren ser litt (la oss si det forsiktig) teit ut, lover den likevel å være en adrenalinfylt kinopplevelse.

Jason Statham er tilbake i hovedrollen, sammen med Wu Jing, Sophia Cai og Page Kennedy. Spørsmålet er da om de klarer å holde spenningen gående i filmen uten at det hele sklir ut. Det er vanskelig å si utifra traileren.

The Meg fra 2018 viste seg å være en stor suksess på verdensbasis og tjente inn mer enn 530 millioner dollar. Denne suksessen banet vei for en oppfølger, og forventningene er høye blant fansen av den første filmen. The Meg 2: The Trench ser ut til å bygge videre på historien om den gigantiske rovhaien og i tillegg følge oppfølger-tradisjonen om «mer, større, raskere!»

Her er traileren. God sommer!

Skribent