Se The Penguin-traileren!

HBO Max er i gang med produksjon på The Penguin spinoff-serie.

HBO Max er i gang med produksjon av en ny TV-serie som skal være en spinoff fra filmen The Batman, som ble regissert av Matt Reeves, og var en av Filmmagasinets store favoritter fra 2022.

Den kommende serien vil fokusere på karakteren Oswald Cobblepot, også kjent som The Penguin, en av Batmans beryktede fiender. The Penguin vil igjen bli spilt av Colin Farrell, som imponerer bak flere lag med Oscar-nominert sminke.

Serien er planlagt å ha premiere på HBO Max i 2024, selv om ingen nærmere dato er kunngjort. Men fans av den til nå mørkeste tolkningen av Batmans Gotham City kan allerede nå se den ferske teaser-traileren som garantert vil fyre opp forventningene.

The Penguin er en av de mest ikoniske skurkene i Batman-universet og har tidligere blitt portrettert av skuespillere som Danny DeVito og Robin Lord Taylor i tidligere film- og TV-adapsjoner av Batman. Det blir spennende å se hvilken vri denne nye serien vil gi til karakteren og hvordan han vil bli utforsket i denne nye konteksten.

HBO Max har blitt kjent for å produsere kritikerroste og populære TV-serier, som for eksempel Chernobyl og The Last of Us. Med The Penguin på vei har de nok en gang fanget oppmerksomheten til både Batman-fans og TV-seere generelt, og forventningene er høye for hva serien har å tilby.

Her er den rykende ferske teaser-traileren, og jeg vet ikke med dere, men jeg ble dratt rett tilbake til Gotham!

Les vår anmeldelse av The Batman her.

Skribent