Se Oscar-utdelingen direkte på Disney+

Den 95. Oscar-utdelingen sendes direkte på Disney+ 13. mars.

I dag ble det annonsert at den 95. Oscar®-utdelingen vil sendes direkte på Disney+ i Norge mandag 13. mars fra klokken 00.30. Jimmy Kimmel er tilbake som programleder for filmbransjens gjeveste prisutdeling, for tredje gang.

Artist og superstjerne Rihanna skal etter planen opptre med den Oscar®-nominerte låten «Lift Me Up» fra Marvel Studios’ «Black Panther: Wakanda Forever». Oscar-vinneren og multitalentet David Byrne, Oscar-vinneren Stephanie Hsu, og musikk-trioen Son Lux skal opptre med den Oscar-nominerte sangen «This Is A Life» fra «Everything Everywhere All at Once». Skuespiller og sanger Sofia Carson, akkompagnert av låtskriver Diane Warren, skal opptre med den Oscar-nominerte låten «Applause» fra «Tell It like a Woman». Sanger Rahul Sipligunj og Kaala Bhairava debuterer med den Oscar-nominerte sangen «Naatu Naatu» fra «RRR». Produsentene vil fortsette å kunngjøre talenter som vil delta under utdelingen i tiden frem mot seremonien.

 Hele listen over de som er nominert til den 95. Oscar-utdelingen finner du her.

Glenn Weiss og Ricky Kirshner fra White Cherry Entertainment vil være ansvarlige produsenter og serieskapere, sammen med ansvarlige produsent Molly McNearney.

Skribent