xenomorph

Nye skuespillere til neste Alien-film

Disse skal kjempe mot Ridley Scotts "xenomorph" i neste Alien-film.

Det er snart klart for en ny Alien-film, og forberedelser er nå i gang før opptak i Budapest. Etter planen er 9. mars startskuddet, og det har nylig blitt offentliggjort hvilke skuespillere som skal kjempe mot Ridley Scotts «xenomorph» denne gangen.

På plass i regissørstolen er Fede Alvarez, som er kanskje mest kjent som for å ha skrevet og regissert filmer blant annet filmer som Don’t Breathe (2016) og Evil Dead (2013). The Hollywood Reporter røpet nylig hvilke nye skuespillere som blir med denne gangen: David Jonnson, Archie Renaux, Spike Fearn og Aileen Wu.

Cailee Spaeny

Tidligere har det blitt kjent at Isabela Merced og Cailee Spaeny, som spiller hovedrollen, er med. Cailee Spaeny er mest kjent fra Mare of Easttown og The Craft: Legacy, og har nylig spilt i Sofia Coppolas Priscilla.

David Jonsson har vi nylig sett i Industry og Archie Renaux i Netflix-serien Shadow and Bone, som får sin 2. sesong senere i mars. Spike Fearn kjenner vi fra Aftersun og den fenomenale The Batman, som vi i Filmmagasinet regnet som en av fjorårets aller beste filmer.

I tillegg til å regissere filmen, har Fede Alvarez skrevet den sammen med sin makker Rodo Sayuagues. Ridley Scott produserer filmen via hans selskap Scott Free.

Skribent