Strømmenyheter

Se hva som kan strømmes i Januar

Det kommer mye spennende på strømmetjenestene i januar. Vi har valgt ut noen høydepunkter, som du kan lese om her.

the bad batch

Star Wars: The Bad Batch Sesong 2
Serie
USA 2021
Skapt av: Dave Filoni, Jennifer Corbett
Skuespillere: Michelle Ang, Dee Bradley Baker, Ming-Na Wen, Noshir Dalal, Liam O’Brien, Sam Riegel, Matthew Wood, Freddie Prinze Jr., Grey DeLisle, Archie Panjabi, Benjamin Diskin, Tom Kane
Genre: Animasjon/Action/Eventyr
Premiere: 4. januar (Disney+)

Animasjonsserien Star Wars: The Bad Batch er produsert av Lucasfilm Animation og er oppfølgeren til og spin-off fra serien Star Wars: The Clone Wars. Nå kommer sesong 2! I serien møter vi en eliteskvadron med klonetropper (clone troopers) med genetiske mutasjoner, kjent som Clone Force 99 eller The Bad Batch. Skvadronen utfører farlige loppdrag som leiesoldater i tiden etter klonekrigene.

the pale blue eye

The Pale Blue Eye
Film
USA 2022
Regi: Scott Cooper
Skuespillere: Christian Bale, Harry Melling, Gillian Andersson, Luca Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Timothy Spall, Robert Duvall
Genre: Mysterie/Thriller
Premiere: 6. januar (Netflix)

En ung militærkadett finnes hengt fra et tre, liket blir skjendet før de rekker å få det obdusert. Hjertet har blitt kirurgisk fjernet! Akademiets ledelse er i harnisk og tilkaller detektiven Augustus Landor, en tidligere politikonstabel som har rykte på seg for å kunne løse vanskelige mordsaker. Landor rekrutterer raskt en av kadettene, den underlige, men sylskarpe dikteren Edgar Allan Poe.
Les vår anmeldelse her.

Hunters Sesong 2
Serie

USA 2020
Skapt av: David Weil
Skuespillere: Logan Lerman, Al Pacino, Lena Olin, Jerrika Hinton, Saul Rubinek, Carol Kane, Josh Radnor, Greg Austin, Tiffany Boone, Louis Ozawa, Kate Mulvaney, Dylan Baker
Genre: Konspirasjonsdrama/Krim
Premiere: 13. januar (Prime Video)

Dette er sesong 2 av David Weils konspirasjonsdrama Hunters. I serien møter vi en rekke nazijegere som er basert på ekte pesoner fra flere tiår (men er ikke ment til å representere disse personene direkte).
I serien følger vi en gruppe nazijegere som lever i New York i 1977. De oppdager plutselig en gruppe rømte nazi-offiserer konspirerer for å skape Det Fjerde Rike i USA. Parallelt med dette plottet er oppdagelsen av Operation Paperclip, en operasjon hvor amerikanske myndigheter fikk mange tyske vitenskapsmenn til USA, for å jobbe på viktige prosjekter (mange av disse var nazister).

The Last of Us
Serie
USA 2023
Skapt av: Craig Mazin, Neil Druckmann
Skuespillere: Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Anna Torv, Murray Bartlett, Nick Offerman, Melanie Lynskey
Genre: Postapokalyptisk drama
Premiere: 15. januar (HBO Max)

Nå kommer serien basert på det kjente videospillet The Last of Us fra spillselskapet Naughty Dog. Vi følger Joel (spilt av Pedro Pascal), en smugler som får i oppdrag å frakte tenåringsjenta Ellie (spilt av Bella Ramsey) til den andre siden av et postapokalyptisk USA i en mørk, dystopisk fremtid. Denne første sesongen på 9 episoder er skrevet av Mazin og Druckmann (sistnevnte skrev og regiserte spillet serien er basert på).

Anmeldelse kommer på Filmmagasinet.no.

Shotgun Wedding
Film
USA 2022
Regi: Jason Moore
Skuespillere: Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Lenny Kravitz, Jennifer Coolidge, Sonia Braga, Cheech Marin, Steve Coulter, D’Arcy Carden
Genre: Action/Komedie/Romantikk
Premiere: 27. januar (Prime Video)

Darcy (spilt av Jennifer Lopez) og Tom (spilt av Josh Duhamel) tar med familiene sine til den ultimate bryllupsdestinasjonen, men i det paret begynner å få kalde føtter blir plutselig alles liv satt i fare, i det hele bryllupsgjestene blir tatt som gisler. Paret må samarbeide for å redde deres kjære, uten å ende opp med å ta livet av hverandre først.