Se Tom Cruise hoppe fra en fjellside i Hellesylt – på motorsykkel!

MISSION: IMPOSSIBLE - DEAD RECKONING, PART ONE. kommer i juli.

For første gang får vi se arbeidet som lå bak det halsbrekkende stuntet i Hellesylt som Tom Cruise gjorde i forbindelse med innspillingen av MISSION: IMPOSSIBLE – DEAD RECKONING, PART ONE.

I fjor tilbrakte Tom Cruise, regissør Christopher Christopher McQuarrie og et stort team deler av sommeren sin i Norge for å filme den nye filmen i Mission Impossible franchisen. Dette er film nummer 7 i rekken.

Innspillingen ble blant annet gjort i Hellesylt og Rauma, og i klippet får vi se hvordan Tom Cruise og filmteamet forbereder og gjennomfører noe av det som blir beskrevet som det villeste filmstuntet noensinne gjort.

Filmen kommer på norske kinoer 14. juli.

Skrevet og regissert av: Christopher McQuarrie

Basert på filmserien skapt av: Bruce Geller

Produsert av: Tom Cruise, Christopher McQuarrie

Skuespillere:Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Frederick Schmidt, Charles Parnell and Rob Delaney

Podcastprodusent og skribent