Yellowstone sesong 5

Yellowstone er for tiden TV-serien med de høyeste seertallene i USA. Sesong 5 av serien har fått premiere på SkyShowtime den 14. november kl. 18:00 hvor de to første episodene slippes. Sesong 4 ble sluppet på Paramount+ i 2021.

Som Filmmagasinet har skrevet om før, har Paramount+ nå blitt en del av SkyShowtime, som samler innhold fra Showtime, Paramount Pictures, Nickelodeon og Comcast, som igjen inneholder Sky, NBCUniversal, Universal Pictures og Peacock. Kanskje litt komplisert, men det viktige er at alt dette finnes nå under samme tjeneste.

Sesong 5 av Yellowstone fortsetter historien med Kevin Costner i rollen som John Dutton. John er fortsatt familiepatriark og eier av USAs største ranche og kampen fortsetter for å forsvare seg mot innblanding fra indianerreservatet, eiendomsutviklere og andre utenforstående. Nytt av sesongen er hans inntreden som guvernør i Montana. Første episode heter One Hundred Years is Nothing og viser ham bli tatt i ed i sitt nye verv.

Vi gleder oss til å se hvordan John bruker fullmaktene som følger med vervet og hvordan historien går videre.

Skribent