AMSTERDAM - 3rd November: New streaming service SkyShowtime tonight hosted an exclusive European launch event in Amsterdam, attended by international celebrities.

På SkyShowtime-fest i Amsterdam

Bli med på feiringen av SkyShowtimes lansering i Europa!

Den nye strømmetjenesten SkyShowtime, som ble lansert i Norden i september i år, hadde nylig sin offisielle åpning i Europa, og Filmmagasinet var på plass i Amsterdam for å delta på feiringen.

Men vent litt? SkyShowtime? Hva er det? Ok, jeg skjønner. Det er fort gjort å miste oversikten i et medielandskap der man ikke rekker å bli kjent med én ny strømmekanal før den neste lanseres. Da de første strømmetjenestene kom, var poenget å tilby oss «alt på ett sted», så vi slapp å forholde oss til alle de ulike tv-kanalene og deres fastlagte sendetider. Vel, selv om vi etter hvert erstatter antall tv-kanaler med antall strømmekanaler, så kan vi i hvert fall velge når vi vil se ting.

Så hva er SkyShowtime? SkyShowtime er tjenesten som har erstattet den kortlevde Paramount+ etter at ViacomCBS slo seg sammen med Comcast for ta innholdet til nye høyder. Og jeg merker nå hvor vanskelig det er å skrive engasjerende om akkurat denne delen av det. La oss heller se på det vi egentlig bryr oss om!

SkyShowtime har hauger av knallbra innhold – både filmer og serier. Her er noe av det du kan se:

Alt dette skulle selvfølgelig feires, og både filmskapere, skuespillere, influencere og flere var å se på den røde løperen utenfor Amsterdams Transformatorhuis den 4. november.

Skribent