Ubehag 2.0

ADVARSEL: Denne episoden inneholder en hel rekke ubehagelig og ekle temaer! Ikke for sarte sjeler! Har du en morbid fascinasjon for det forferdelige og ubehagelige?


I denne episoden vender vi tilbake til temaet «ubehagelige filmer» for andre gang og kommer med nye anbefalinger for emosjonelt vanskelige filmer som kaller fram vonde følelser i oss. Selv om det er sommer og sol ute kan det være greit å balansere hverdagen med litt ubehag og forferdelse! Med oss i studio er Åshild og Aksel fra Filmmagasinet, som i likhet med Thor elsker denne typen filmer. Holder det ikke med denne episoden kan du også høre vår første episode om temaet.

Gjester
Åshild Løvvig og Aksel Hegge
Produsent og programleder
Thor Aaberg
Musikk
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk
Thor Aaberg
Podcastprodusent og skribent