Foto: Prime Video

Ringenes Herre: Maktens Ringer sesong 2 trailer: Sauron vender tilbake med ny stil og premieredato

«En ondskap, eldgammel og mektig, har vendt tilbake!» - Se første trailer for sesong 2 av The Rings of Power eller Maktens Ringer.

Amazons storsatsing fra Tolkien-universet er snart tilbake og fortsettelsen teases med en splitter ny trailer.

Prime Video-serien ble fornyet til sesong 2 etter suksessen med over 100 millioner seere og mer enn 24 milliarder streams. Sesong 1 hadde premiere i 2022 bare tre år etter serien ble annonsert.

Serien tar sted flere tusen år før hendelsene i Hobbiten og Ringenes herre, og fokuserer på Second Age om skapelsen av Maktens Ringer, Saurons vei til makt og fallet av kongeriket Númenor. 

Nå har vi altså fått traileren på Ringenes herre: Maktens Ringer sesong 2 og første smakebit på hvordan historien vil fortsette.

Den actionfylte traileren gir oss både kjente og nye fjes, inkludert Sauron i ny form for å lure innbyggerne av Middle-earth. Galadriel, Elrond, prins Durin IV, Arondir og Celebrimbor gjør seg klare for å møte ondskapen som lurer. Og flere ringer blir skapt.

Ringenes herre: Maktens Ringer har premiere 29. august 2024 på Prime Video.

Prime Video deler også en ny plakat for Ringenes herre: Maktens ringer med Sauron (Charlie Vickers) i front.

Ringenes herre: Maktens ringer sesong 2 plakat ©Prime Video

Sesong to av serien er produsert av J.D. Payne og Patrick McKay. De får selskap av Lindsey Weber, Callum Greene, Justin Doble, Jason Cahill og Gennifer Hutchison, i tillegg til Charlotte Brandstrom, Kate Hazell, Helen Shang, Andrew Lee, Matthew Penry-Davey og Clare Buxton.

Blir det mer Ringenes herre?

Både optimistiske og pessimistiske fans har blitt servert spennende nyheter rundt Ringenes herre de siste to ukene. Forrige uke ble det annonsert en helt ny film som skal regisseres av Andy Serkis og produseres av Peter Jackson, med andre kjente fjes på manus. Lord of the rings: The Hunt for Gollum skal allerede ha premiere i 2026.

I følge Warner Bros. Discovery-sjef David Zaslav er manuset «i tidlig utviklingsfase» og skal utforske historier som ennå ikke har blitt fortalt.

Satsingen på Ringenes herre-universet av Amazon og Warner Bros. Er ikke koblet med hverandre annet enn de er basert på samme kildematerialet av J.R.R. Tolkien. Jennifer Salke har tidligere uttrykt at markedet er stort nok for at begge studioene kan lage sine egne prosjekter.