Foto: Warner Bros. Entertainment Inc.

Når kan du se Dune: Part Two på Max? Dato annonsert

May Thy Knife Chip and Shatter fra sofaen!

Hvor og når kan du se Dune: Part Two? I dag annonserer Warner Bros. Discovery at filmen strømmer på Max fra 21. mai.

I april 2022 slo Warner Bros. og Discovery seg sammen, og det har blant annet påvirket framtiden til HBO Max. I fjor lanserte de sammenslåingen av plattformen med Discovery+ i USA, og nå er det på vei til Norge. Fra 21. mai skal nemlig HBO Max bli «Max» med innhold fra begge katalogene. Ja, det betyr at du kan se Game of Thrones, Brille og 90 Day Fiancé på samme plattform. Se oversikt over priser og detaljer rundt lanseringen.

I den forbindelse skal altså Dune: Part Two nå bli tilgjengelig på den nye plattformen. Siden premieren i mars hentet filmen over 700 millioner dollar i billettluker verden over. I Norge har blockbusteren mottatt over 300 000 kinobesøk.

Historien fortsatte der Dune: Part One slapp, med skuespillere som Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Javier Bardem og Stellan Skarsgård. I oppfølgeren ble vi introdusert til nye fjes spilt av Austin Butler, Florence Pugh, Christopher Walken og Léa Seydoux.

I Dune: Part Two forenes Paul Atreides med Fremen-folket for å redde galaksen fra Harkonnen-imperiet, og ta hevn for skaden de påførte Atreides-huset.

Den tredje utgaven i Denis Villeneuves episke eventyr, Dune: Messiah eller Dune: Part Three, har ikke blitt offisielt annonsert av studioet. Men regissøren har luftet ideer og visjonen sin allerede.

Inntil vi får sett en fortsettelse, kan du i hvert fall nyte Dune: Part Two fra sofaen fra og med 21. mai på Max.