Foto: 20th Century Studios

Deadpool & Wolverine trailer: Hugh Jackman er tilbake i full action

Deadpool & Wolverine, den neste filmen i Marvel Cinematic Universe, har fått en splitter ny trailer med mer action, kontekst, nye karakterer og Hugh Jackman tilbake i rollen som Wolverine.

Om du var bekymret for en mykere fortsettelse av Deadpool-filmene etter 20th Century Fox ble kjøpt av Disney, er det bare å slappe helt av. Den nye traileren serverer nok av banneord, vold og klær for å bekrefte at vi fortsatt får den tonen vi er kjent med.

Det er mange hint men hovedfokuset er Deadpool som rekrutterer Wolverine. Deadpool plukker opp en versjon av Logan i en bar (med tvang), og deretter får vi et lite innblikk i bakhistorien til den whisky-drikkende helten. Han har visstnok sviktet X-Men i sitt eget univers der alle har dødd. Hvilken versjon av Wolverine dette er får vi ingen bekreftelse på.

Deadpool og Wolverine kommer selvfølgelig ikke overens umiddelbart, så vi får noen slåsscener mellom de to foran en ødelagt 20th Century Fox-logo. De jobber også sammen for å bekjempe Cassandra Nova, den onde tvillingsøsteren til Charles Xavier, spilt av Emma Corrin. Hennes innblanding i alt dette er uklart, men vi får noen raske bilder av henne og andre karakterer vi har sett i X-Men-filmene før. Basen deres er en gigantisk Ant-Man-kropp, som er hentet rett fra tegneseriene.

(L-R): Hugh Jackman as Wolverine/Logan and Ryan Reynolds as Deadpool/Wade Wilson in 20th Century Studios/Marvel Studios’ DEADPOOL & WOLVERINE. Photo courtesy of 20th Century Studios/Marvel Studios. © 2024 20th Century Studios / © and ™ 2024 MARVEL.

Mot slutten av traileren hopper Deadpool og Wolverine gjennom en kjent portal vi tidligere har sett i MCU. Uten å vise hvem som lager portalen. Kan det være Doctor Strange? Wong? Eller kanskje en annen magiker?

En god Deadpool-trailer er jo ingenting uten litt ekstra stikk mot Disney og Kevin Feige. Traileren avsluttes altså med Wade Wilson, aka Deadpool, og Blind Al (Leslie Uggams) som diskuterer regler rundt bruk av dop i filmen.

Deadpool & Wolverine har norgespremiere 24. juli 2024. Se traileren nedenfor!