Våre Oscarspådommer 2024

Det har kommet mange gode filmer det siste året og Oscarutdelingen 2024 er like rundt hjørnet! Derfor diskuterer vi i Filmmagasinet hvem vi tror kommer til å vinne i de ulike kategoriene denen gangen.

I denne in-house episoden får du høre redaktør Madelen Krogh, tidligere redaktør Eirik Bull, skribent Nina Lyons og programleder Thor (som har en litt kronglete mikrofon) hvem de synes skal vinne og hvem de tror kommer til å vinne. Vi snakker også litt om tendenser vi har sett i de siste årenes utdelinger, tidligere Oscar-drama, samtidig som vi småkrangler om hvem vi synes fortjener å stikke av med denne gjeve filmprisen.

Gjester
Madelen Krogh, Eirik Bull, Nina Lyons
Produsent og programleder
Thor Aaberg
Musikk
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk
Thor Aaberg


Podcastprodusent og skribent