The Acolyte trailer
Foto: Disney / Lucasfilm

The Acolyte trailer: Star Wars-serie tar oss 100 år tilbake i tid

4. juni skal vi besøke Star Wars-universet igjen via den nye serien The Acolyte på Disney+.

Nå har vi endelig fått traileren for den nye Star Wars-serien The Acolyte av Leslie Headland.

The Acolyte er satt i High Republic æraen i den store og mektige Star Wars-tidslinjen hvor Jedi-ordenen var på sitt høyeste punkt. 100 år før hendelsene forløperen-trilogien.

The High Republic ble introdusert gjennom bøker, men dette er første gang vi ser det i live-action. Vi fikk en smakebit av det i spillet Jedi: Survivor.

Serien skal altså fokusere på denne tidsperioden og er beskrevet som en mysterie-thriller som vil utforske oppstandelsen av mørke krefter i galaksen.

the acolyte
Lee Jung-jae som Jedi Master i The Acolyte (Disney / Lucasfilm)

I traileren får vi en sniktitt på Squid Game-stjerna Lee Jung-jae som Jedi Master foran en klasse med younglings. Vi får også en introduksjon til Amandla Stenbergs karakter i full snikmorder-modus – ute etter jediene. Blant andre Carrie-Ann Moss som en Jedi Knight. Jediene samles og må finne ut hva slags mørke krefter som er ute etter dem. Traileren avslutter med hva som ser ut til å bli en episk kamp med lasersverd i flere forskjellige versjoner.

Rollebesetningen inkluderer Jodie Turner-Smith, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo og Rebecca Henderson. 

The Acolyte har premiere på Disney+ 4. juni 2024.