Foto: DreamWorks

Se traileren til «The Wild Robot»

DreamWorks jobber nå iherdig med sin nyeste animasjonsfilm, The Wild Robot, som er inspirert av Peter Browns science fiction-eventyr med samme navn. Boken, som har vunnet både hjerter og priser, og toppet bestselgerlister, er klar for sin skjermdebut til høsten.

I The Wild Robot møter vi roboten Roz, som etter et skipsforlis ender opp på en øde øy. Roz må overleve og tilpasse seg de nye omgivelsene, og i eventyrene som følger knytter Roz sterke bånd til øyas dyreliv – slik som den lille gåseungen Roz blir adoptivmor for.

Filmen har en stjernespekket rolleliste, med navn som Lupita Nyong’o, Pedro Pascal, Catherine O’Hara, Bill Nighy, Stephanie Hsu og selveste Mark Hamill som gir liv til de mange karakterene og dyrene i filmen.

Bak roret har vi Chris Sanders, som tidligere har levert kinomagi til både DreamWorks og Disney. Filmen utforsker viktige temaer som selvoppdagelse og samspillet mellom teknologi og natur, samt verdien av forbindelser og samspill på tvers av arter.

Se den utrolige traileren (som fikk denne skribenten til å felle mer enn et par tårer) her:

Skribent