bill skarsgard som the crow eric draven
Foto: Lionsgate

Bill Skarsgård i mørk og dyster ny trailer for The Crow

Ny trailer for rebooten av The Crow viser en hevnfull Bill Skarsgård i rollen som den ikoniske antihelten.

Snart skal vi endelig besøke den dystre gotiske verdenen i The Crow igjen via remaken som lenge har vært i produksjon.

Historien er basert på den grafiske romanen med samme navn av James O’Barr. Mange har påpekt hvor annerledes denne reboot-versjonen er fra 1994-kultlassikeren med Brandon Lee i hovedrollen.

Denne gangen får vi nemlig en moderne nytolkning av The Crow via regissør Rupert Sanders (Ghost in the Shell) og med Bill Skarsgård i hovedrollen. Svensken er jo godt kjent med psykopatiske karakterer.

Handlingen følger musikeren Eric Draven som blir drept med sin forlovede Shelly (FKA Twigs) rett før bryllupet deres. I en limbo mellom liv og død oppnår Draven overnaturlige krefter som tar ham tilbake til verdenen igjen for å søke hevn.

Se den blodige traileren nedenfor hvor vi får sett Bill Skarsgård første gang bevege seg rundt i rollen som The Crow.

1994-versjonen av The Crow ble regissert av Alex Proyas og hadde med Brandon Lee, sønnen til Bruce Lee, i hovedrollen som Eric Draven. Under produksjonen og midt under innspillingen skjedde det en alvorlig ulykke der Brandon (28) ble skutt og drept av en rekvisittpistol på settet.

Siden den gang har filmen oppnådd en stor følgerbase, og det er helt klart mye å leve opp til for denne «moderne» versjonen av historien.