Victoria må dø

Har du en stemor du har et problematisk forhold til? Kan løsningen være å leie inn en leiemorder? Det forsøker i hvert fall de to priviligerte overklassebarna Henrik og Hedvig i den nye norske svarte familiekomedien «Victoria må dø». Ingen liker vel å få inn nye familiemedlemmer som setter masse grenser og kommer med unødvendige regler? Konklusjonen er selvføgelig at Victoria må dø!

I studio har vi besøk av regissør og manusforfatter Gunnbjörg Gunnarsdóttir som forteller masse om om historien, skriveprosessen, filmingen og arbeidet med skuespillerne i denne fornøyelige filmen. Vi snakker også om Bergen, humor og stemødre på godt og vondt.

Gjest:
Gunnbjörg Gunnarsdóttir
Produsent og programleder:
Thor Aaberg
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Thor Aaberg
Podcastprodusent og skribent