Valentines og romantikk

Det er tid for Valentines Day! I denne episoden er det kjærlighet i luften, og den er så tykk at du kan spise den med skje. Vi snakker om Valentines Day på godt og vondt. og diskuterer hvilke romantiske filmer og serier vi synes er verdt å se.

På besøk har vi to gjester, bl.a. Sarah Schelbred, som prøver å «schoole» programleder Thor om en sjanger han har sett fint lite av og i utgangspunket har svært liten interesse for. Klarer de å overbevise ham til å se mer romantiske filmer i fremtiden? Og er de egentlig så fan selv? Om du så er singel eller i et veletablert forhold er dette en episode du burde sjekke ut hvis du trenger en guide til romantikk på skjermen. <3

Gjester:
Sarah Schelbred
Produsent og programleder:
Thor Aaberg
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Thor Aaberg
Podcastprodusent og skribent