Mission: Impossible – Dead Reckoning klar for strømming 9. februar

på SkyShowtime.

SkyShowtime har nettopp annonsert en spennende nyhet for de som elsker action og spionthrillere. Fra og med 9. februar blir det nyeste tilskuddet i den kjente filmserien, Mission: Impossible – Dead Reckoning, eksklusivt tilgjengelig for strømming på plattformen.

I den spennende nye filmen følger vi Ethan Hunt, som selvfølgelig spilles av Tom Cruise, og hans IMF-team på deres mest halsbrekkende og farlige oppdrag noensinne. De må raskt finne og forhindre et skremmende nytt, høyteknologisk våpen som truer hele menneskeheten, før det faller i feil hender. Samtidig som verdens skjebne henger i en tynn tråd, står Ethan Hunt ansikt til ansikt med mørke krefter fra sin egen fortid. Dette setter i gang en dødelig jakt verden over, der Ethan må bekjempe en mektig og mystisk fiende og innse at oppdraget er det viktigste, selv om det betyr å sette alt på spill, inkludert livene til de han bryr seg om. Filmen er bare første del Dead Reckoning, så det blir fascinerende å se hvordan skal de klare å toppe de drøye stuntene i neste halvdel av denne storfilmen.

I tillegg til Tom Cruise har filmen en imponerende rollebesetning med navn som Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, samt en hel del andre skuespillere knyttet til franchisen.

For de som ønsker å forberede seg til det nye kapittelet, er alle de tidligere Mission Impossible-filmene også tilgjengelige på plattformen. Så merk deg datoen og gjør deg klar for en dose action, spenning og Tom Cruise i det som kanskje er den mest intense filmen i serien til nå. Mission: Impossible – Dead Reckoning kommer til SkyShowtime den 9. februar, så det er bare å glede seg!