Our Flag Means Death

Yarrrh! Den fantastiske romantiske pirat-komedieserien Our Flag Means Death ble kansellert etter to sesonger. Buuu! Dette har satt en hærskare av fans i sving i en massiv kampanje for å få overtalt HBO til å lage en tredje og avsluttende sesong, eller alternativt la serien få seg et nytt hjem på en annen strømmetjeneste. Det viktigste er at vi får se hvordan kjærlighetshistorien mellom Stede Bonnet og Blackbeard ender.

Som norsk representant for fankampanjen har vi fått med oss Adele Heidenreich som gjest. Hun starter episoden med en liten engelsk hilsen til den internasonale fansen og oppfordrer alle til å bli med på å gjøre en tredje sesong til en realtitet. Vi i Filmmagasinet ønsker også å bidra for å redde denne enestående serien. Vi snakker om seriens fortreffeligheter, omstendighetene rundt kanselleringen og ikke minst om hvordan nettopp DU kan bidra til kampen for å redde denne helt unike piratserien. #SaveOFMD #AdoptOurCrew

Gjester:
Adele Heidenreich og Eirik Bull
Produsent og programleder:
Thor Aaberg
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Thor Aaberg

Podcastprodusent og skribent