Håndtering av udøde

Hvordan ville det vært hvis de døde kom tilbake? I denne episoden snakker vi om den nye filmen «Håndtering av udøde» hvor det er nettopp dette som skjer. Her er det snakk om en unik zombiefilm som egentlig ikke er en zombie-film, heller en stillferdig, ubehagelig og tankevekkende meditasjon over temaer som sorg, tap og kjærlighet. Med oss har vi regissør og manusforfatter Thea Hvistendahl for å snakke om filmen, som er hennes spillefilmdebut.

Thea forteller om prosessen med å adaptere boka, som er skrevet av John Ajvide Lindquist, forfatteren bak «La den rette komme inn» og «Grensen». Vi snakker også om temaer som prosessen med å lage filmen, historien bak, spesialeffekter og samarbeidet med skuespillerne (som blant annet involverer Renate Reisve og Bjørn Sundquist).


Gjest:
Thea Hvistendahl
Programleder og programleder:
Thor Aaberg
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Thor Aaberg

Podcastprodusent og skribent