©Marvel Studios

Deadpool & Wolverine: Se den første traileren her!

Marvel Studios har sluppet den aller første traileren til den svært etterlengtede filmen Deadpool & Wolverine. Traileren gir et spennende innblikk i hva publikum kan forvente seg.

Filmen er regissert av Shawn Levy som er kjent for sin energiske og fengslende regi, og har samlet et imponerende ensemble av skuespillere. Ryan Reynolds og Hugh Jackman spiller hovedrollene, mens Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni og Matthew Macfadyen fyller viktige støtteroller.

Produksjonen av Deadpool & Wolverine er drevet av et stjernespekket team, der Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy og Lauren Shuler Donner bidrar i produsentrollene. Filmen kan også skryte av et solid lag av eksekutive produsenter, inkludert Louis D’Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey, Simon Kinberg og Jonathon Komack Martin.

Manuset er et kreativt samarbeid mellom Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells og Shawn Levy, noe som lover godt for en perfekt blanding av humor og action – akkurat det vi forventer fra «The Merc with the Mouth!»

Med to av Marvels mest populære karakterer i hovedrollene, stilles det store forventninger til Deadpool & Wolverine. Filmen kommer på kino i Norge den 24. juli, og dette ser ut til å bli en kinoopplevelse du absolutt ikke vil gå glipp

Skribent