Å øve

Hvor kompromissløs er du egentlig i livet ditt? I denne episoden snakker vi om den nye norske filmen «Å øve». Filmen en en unik roadmovie som handler om Trine, som plutselig får muligheten delta på trompet-audition i Operaen med Tine Thing Helseth. Trine nekter å fly (av klimamessige årsaker), og må komme seg fra Lofoten, hvor hun bor, til Oslo på fem dager – via haiking.

På veien møter hun mange mennesker og har mange interessante samtaler, samtidig som hun stadig må øve på trompet. Men kanskje også på det å være menneske? Med oss for å snakke om filmen har vi regissør, produsent og manusforfatter Laurens Pérol og hovedrolleinnehaveren Kornelia Melsæter, som sammen dekker temaer som skriveprosess, filmingen, kompromissløshet, det å øve og ikke minst haiking.

Gjester
Laurens Pérol og Kornelia Melsæter
Produsent og programleder
Thor Aaberg
Musikk
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk
Thor Aaberg