©Lucasfilm

The Mandalorian og Grogu kommer til kinolerretet

Produksjonen av den ney Star Wars-filmen starter i 2024.

The Mandalorian og Grogu legger ut på et nytt eventyr, og setter nå også kursen mot kinolerretet. Produksjonen av det nye kapittelet i Mandalorian og Grogus reise begynner i 2024, og filmen regisseres av Jon Favreau og produseres av Favreau, Kathleen Kennedy og Dave Filoni.

– Jeg har elsket å fortelle historier som foregår i den unike verdenen skapt av George Lucas. Forutsetningene for å bringe Mandalorianen og hans lærling Grogu til kinolerretet er ekstremt spennende, sier Favreau.

– Jon Favreau og Dave Filoni har ført inn to nye og elskede karakterer i Star Wars-universet, og denne historien passer perfekt for kinolerretet, sa Kathleen Kennedy, President of Lucasfilm.

The Mandalorian & Grogu går i front for Lucasfilms pågående filmsutviklingprosjekt, som inkluderer filmer av Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold og Dave Filoni, som blant annet er aktuell med utviklingen av Ahsoka sesong 2.

Skribent