De gjenvendte

Hmm..skulle det smakt med litt hjerne, mon tro? Tiden har kommet for å snakke om den nye norske zombie-komedien «De Gjenvendte» som har premiere på kino 26 januar. Filmen utforsker hva som ville skjedd hvis man fant kuren etter en zombie-apokalypse og de som har vært zombier skal reintegreres i samfunnet igjen.

I studio har vi manusforfatter og produsent Sergei Pedersen, Mathias Tørdal Bleymann som spiller Zombie-Influenceren Alex og Endre Haukland som spiller Stian, en mann som feilaktig står oppført som «gjenvendt» i folkeregisteret. Papirarbeidet etter på er et helvete! Vi snakker om det å gjenomføre et slikt indie-filmprosjekt med svært begrensede midler, om historien, zombie-bofelleskapet filmen sentrerer seg rundt og hele prosessen med å lage denne svært unike filmen.

Gjester:
Sergei Pedersen, Mathias Tørdal Bleymann, Endre Haukland
Programleder:
Thor Aaberg
Produsent:
Thor Aaberg
Musikk:
Francesco Hygen Puddu
Lyd og teknikk:
Thor AabergPodcastprodusent og skribent