Master Chief carrying a person.
©SkyShowtime

Se traileren til HALO sesong 2

SkyShowtime melder at sesong to av suksesserien Halo ankommer i februar 2024. De to første episodene blir tilgjengelige på SkyShowtime fra 9. februar, og etterfølges av ukentlige nye episoder.

I denne sesongen tar den genetisk manipulerte supersoldaten Master Chief John-117 og hans team av elite «Spartans» opp kampen mot den utenomjordiske trusselen «Covenant». Etter en dramatisk hendelse på en øde planet, er John overbevist om at Covenant forbereder et angrep på menneskehetens viktigste festningsverk. På sin reise for å finne «Halo», nøkkelen til menneskehetens fremtid, står hele galaksen på spill.

Science fiction-serien Halo, under ledelse av showrunner David Wiener (Brave New World), foregår flere hundre år frem i tid, nærmere bestemt i det 26. århundre. Universet ble først introdusert i 2001 gjennom videospillet Halo fra Xbox, som ble en bestselger og kritikerfavoritt. Spillet la grunnlaget for en rekke oppfølgere, bøker, tegneserier, animasjoner og nå, en live-action TV-serie.

Pablo Schreiber (American Gods) og Natascha McElhone (Californication) spiller hovedrollene som Master Chief og Dr. Halsey, og bidrar også som produsenter. Andre kjente ansikter som returnerer inkluderer Jen Taylor, Bokeem Woodbine og Danny Sapani. Joseph Morgan (Vampire Diaries) og Cristina Rodlo er nye tilskudd til rollebesetningen denne sesongen.

Halo er et samarbeidsprosjekt mellom SHOWTIME®, 343 Industries og Amblin Television. David Wiener, Steven Spielberg og flere bidrar som executive produsenter. Serien distribueres internasjonalt av Paramount Global Content Distribution.

Skribent